VRAĆANJE U ŽIVOT

Pogotovo kod starijih vozila, mehaničari brzo odustaju čim troškovi popravka dosegnu samu vrijednost vozila. Ali postoji i drugi način!

Dennis Popken (Sales Manager Germany – North) ponovno je imao vrlo zanimljiv slučaj na svojoj dizalici na jednoj od svojih posljednjih demonstracija u servisu. Pacijent je bio VW Polo 6N, izgrađen 1998. godine s 208.000 Tkm s potpunim kvarom 2. cilindra. Zamjena komponenti koštala bi vlasnika bogatstvo.

“Ovo su trenuci u kojima možete ponosno pomoći svojim kupcima s našim sjajnim proizvodima.”

Tijekom demonstracije u radionici vozila Frank Orbat u Osnabrücku, Popken je uspio oživjeti gotovo mrtvi cilindar u vrlo kratkom vremenu uz malo materijalnih i vremenskih izdataka. Nakon promjene ulja pomoću našeg sredstva za čišćenje unutrašnjosti motora(Oil System Cleaner) i sredstva za čišćenje sustava goriva (Fuel System Cleaner), za intenzivno čišćenje komore za izgaranjeCarbon X(P4650) korišteno je za intenzivno čišćenje cijele komore za izgaranje u vozilu.

Kada je uspoređivala mjerenja kompresije prije i nakon čišćenja, Joshka Orbat bila je apsolutno oduševljena. “Obnavljanje cilindra obično traži puno vremena, a kupca puno novca. Apsolutno sam oduševljen što smo postigli tako sjajan rezultat sBluechem Powermaxxproizvodima. Aplikacija ne samo da nam je uštedjela vrijeme, već i našim kupcima mnogo novca. Win-win situacija za oboje.”

Tako smo osvojili novog, zadovoljnog kupca i veselimo se budućoj suradnji.

Kontakti

PENA AUTOKOZMETIKA d.o.o.

Gospodarska 8

10451 Pisarovina

Telefon: 

+385 (0)1 3375-719

E-mail: 

pena@pena.hr

OIB: 

27073808980


Copyright © PENA Autokozmetika d.o.o. Sva prava pridržana.