OIL SYSTEM CLEANER

Čistač uljnog sustava OIL SYSTEM CLEANER bio je prvi proizvod za čišćenje uljnog sustava i sustava podmazivanja u Njemačkoj koji je TÜV certifikacijska kuća testirala na učinkovitost!

Tako je‎OIL SYSTEM CLEANER‎ ‎‎bio i jest i pionir i tržišni lider na ovom području. To potvrđuje i svakodnevna upotreba‎OIL SYSTEM CLEANERA‎ u specijalističkim radionicama u više od 120 zemalja.

Način djelovanja:
Proizvod posjeduje visoko podmazujuća i svojstva čišćenja koja osiguravaju da je optimalno podmazivanje jedinice zajamčeno tijekom uporabe i istovremeno ne samo da otpušta svu prljavštinu kao što su uljni mulj, ostaci gareži i čađe, već ih i otapa na molekularno fin način.‎Uz uporabu čistača ulja, podmazivanje starog motornog ulja povećava se do 89%.

Konkretno, područje klipova i prstenova za kontrolu ulja oslobađa se svih ostataka gareži kako bi se osiguralo da se klipni prstenovi mogu slobodno kretati u utoru klipnog prstena tako da optimalno pritisnu površinu cilindra.

Cilindar, stijenka cilindra i kompresija prije i nakon uporabe

Kao rezultat toga, svaki cilindar postiže optimalnu kompresiju i smjesa goriva i zraka može se optimalno zapaliti. Rezultat je vrlo snažno izgaranje s istodobno najmanjom potrošnjom i emisijama ispušnih plinova i optimalnim performansama motora. Osim toga, sprječava se curenje iz komore za izgaranje do kućišta radilice tako da ni velike količine goriva ili plinovi izgaranja ne mogu migrirati u kućište radilice.

To osigurava da nema povećane razgradnje / starenja motornog ulja i da motorno ulje ne samo da ostaje čisto tijekom uporabe, već može i optimalno provesti svoje radne karakteristike. Čišćenjem ulja i sustava podmazivanja osiguran je optimalan prodor motornog ulja u svim temperaturnim rasponima i radnim uvjetima. Pumpa za ulje radi optimalno, a potrebne količine motornog ulja zajamčeni su u cijelom rasponu snage jedinice.

Testovi kompatibilnosti dokazuju da je čišćenje unutrašnjosti motora OIL SYSTEM CLEANER-om u potpunosti kompatibilno sa svim komponentama, kao što su školjke ležajeva, površine, simeringe i brtve motora.

Aplikacija:

  1. Dodajte u korišteno ulje prije promjene ulja
  2. Ostavite motor u da radi u praznom hodu ili vozite 15-20 minuta
  3. Ocijedite korišteno ulje
  4. Promijenite ulje prema specifikacijama proizvođača

Rezultat:

  • Optimalno podmazivanje motora
  • Optimalni protok volumena ulja u jedinici
  • Optimizirana kompresija
  • Optimizirane vrijednosti ispušnih plinova
  • Optimizirana potrošnja nafte i goriva
  • Optimalne performanse jedinice

Specifikacije proizvođača (tvorničke performanse) obnavljaju se korištenjem Oil System Cleanera.

Kontakti

PENA AUTOKOZMETIKA d.o.o.

Gospodarska 8

10451 Pisarovina

Telefon: 

+385 (0)1 3375-719

E-mail: 

pena@pena.hr

OIB: 

27073808980


Copyright © PENA Autokozmetika d.o.o. Sva prava pridržana.